Viime lauantaina suuntasimmekin auton nokan kohti Seinäjoen näyttelyä. Nastan kanssa saimme matkaseuraksi Tessan ja Milon (Rapid Master´s Minor Draco). Lauantai iltana ajoimme Kauhajoelle Johannan (kennel Rapid Master´s) luokse kyläilemään ja yöpymään. Matka kesti hieman odotettua pidempään, kun itsepintaisesti seurasimme Eniron ohjeita vaikka navigaattori huusi tekemään U-käännöstä. Eniron reittivalinta osoittautui maailman pienimmäksi hiekkatieksi keskellä korpea, mutta kyllä sitä sitäkin kautta perille päästiin vaikka usko meinasikin loppua hiekkatien jatkuessa loputtomiin keskellä sysimustaa metsää. No opimmepa kantapään kautta kuuntelemaan navigaattorin ohjeita :). Lopulta perille päästyämme vietimme Johanna luona mukavan illan kuulumisia vaihtaen, kiitokset Johannalle yöpaikasta ja pizzasta.

Sunnuntai aamuna suuntasimme Seinäjoen KV-näyttelyyn, minne oli ilmoitettu jopa yli 70 kääpiöpinseriä. Tuomari Marja Talvitie piti todella tiukkaa linjaa eikä antanut ERIn kuin muutamalle koiralle. Milo sai EH:n ja sijoittui hienosti luokassaan kolmanneksi. Nasta teki come backin ja sai AVO-luokasta ainoana koirana ERIn (yhteensä 20 AVO-narttua), lopputuloksena AVO ERI1 PN3 va SERT!! Hienosti siis meni vaikka se SRTI jäi vieläkin saamatta. No jatketaan siis metsästystä.

Kotimatkalla poikkesimme Tampereelle katsomaan Nastan tyttöä Mimmiä. Todella hieno tyttö siellä on kasvamassa ja villi kuin mikä...vaikka eihän tuo ollut yllätys kun katsoo emää ja veljeä.. ;)

Mimmi
2019333.jpg

Niitti alkaa näyttää jo koiralta
2019332.jpg