Tällä viikolla on keskitytty oikein kunnolla tokoiluun, ihan joka päiväisen treenisuunnitelman voimin. Seuraamiseen olen ottanut mukaan lelupalkan, joka putoaa kainalosta klikkerin jälkeen ja mielestäni se toimii SÄlillä todella hyvin. Seuraaminen on selvästi terävämpää, pitää pitää vaan huoli että palkka tulee vain oikeasta seuraamisesta eikä mistään hypähtelystä..tigru.. Suoran seuraamisen lisäksi on harjoteltu lyhyitä pätkiä perusasennoilla, ympyrällä seuraamista takapuolen jumppaamiseksi, ja käännöksiä. Jäävät alkavat lelun kanssa olla aika hyviä, seisominen vaatii vielä selvästi enemmän harjottelua. Olen myös alkanut tehdä jääviä niin, että liike tapahtuu sivulla vaikka muuten samalla tavalla kun aikaisemmin eli leikin yhteydessä. Seisomista on harjoteltu paljon yksitäisenä liikkeenä eli niin että jätän koiran seisomaan ja käyn palkkailemassa..tämä hyppyä ja jääviäkin silmälläpitäen. Noudon tikru-loikka-hyppelyyn ei tunnu auttavan lyhyt matka eikä painavampi kapula..vaan Sälli tahtoo silti kovasti loikkia sinne kapulalle. Ainoa tilanne missä ei ole ainakaan toistaiseksi hyppinyt on kun se tulee luokse ja ottaa kapulan siitä matkalta. Niinpä opetin sen kiertämään autoa, jolloin voin laittaa kapulan tuloreitille . Sitä en vaan tiedä että miten saan sen sitten siirrettyä oikeaan noutoon..tai osaisinkohan opettaa sen kiertämään aina kapulan taakse ennen kuin nostaa sen?? pitänee miettiä. Kaukkareita on treenattu edelleen läheltä käsiavulla, ja ainakin M-I tuntuu nopeutuneen, kun se oli aluksi melko toivottoman hidas.

Myös muutamissa agitreeneissä on keretty pyörähtää. Niistä nyt merkittävimpänä renkaan opettelua, kuusi pystykeppiä ilman johteita..jjeee , ja isompien hyppyjen hyppelyä. Hypyt edelleen n.40-50cm mutta Sälli hyppää ne kyllä todella hyvin.

Tintti on taas tällä viikolla sairastellut mahaansa . Maha ei meinaa millään alkaa taas toimia normaalisti ja tuntuu kipuilevan toisinaan..toivottavasti se nyt lähtisi parempaan suuntaan..

 

Alla vielä muutama linkki toko-videoihin.. Toinen on kyllä väärinpäin kuvattu, eli pitänee kääntää läppäri vinoon että näkee

http://www.youtube.com/watch?v=I1tdX-zpvx8

http://www.youtube.com/watch?v=efeMvo1ctk0