Kiirettä pitää, enää reilu viikko koulua ja olo sen mukainen.. Viime viikkoina eri aineiden välitenttejä on kirjoiteltu enemmän kuin mihin uskoin pystyväni..ja vielä olisi kaksi jäljellä ennen Suomeen pääsyä.. Välissä on myös keretty reissailla Suomen ja Eestin väliä töissä lemmikkimessuilla, loppuviikon eläinlääkäripäivillä ja ensi vklopun Voittaja 2010 näyttelyssä.. Nuorena jaksaa .

Kääpiöt on viettänyt tän viikon Suomenlomaa mummon hoivissa ja ollaan oltu Sällin kanssa ihan kahdestaan. Se on ihan hassu yksinään, naureskelee vaan kaikki päivät ja yöt nukkuu tyynyllä . Tokoa ei hirveesti olla keretty treenaamaan kun on ollut niin sairaan kylmä..talvi on kerennyt myös Tartoon asti. Mitä nyt maneesilla otettu paikallamakuita ym. lyhyitä treenejä. Makuissa olen nyt ollut näkyvillä ja huomauttanut sille pienestäkin pään pyörityksestä tai haistelusta..meinasi että kun olen piilossa niin makuun aikana voi puuhailla kaikenlaista aikansa kuluksi... Tuntuu kyllä auttaneen ja nyt pötköttelee otsa rypyssä ja naama vakavana..ihan kuin oikeissa töissä..

Agilityssa on treenailtu vaikka mitä, kiitos Christan . Keinu ja kepit on nyt saatu ratakuntoon, ja olen kyllä joutunut muutenkin myöntämään aliarvioineeni Sällin taidot. Sehän osaa vaikka mitä, kun vaan tajuaa vaatia. Pitänee nyt vaan rohkaistua ja alkaa katsella niitä kisoja. Pienestä miehestä onkin kasvanut jo ainakin melkein oikea agilitykoira.