Joulu tuli ja joulu meni. Aatto sujui varsin rauhallisesti koiramäärästä huolimatta, porukoiden luona oli ihmisten lisäksi joulua viettämässä meidän koirat, siskon Mikki ja äidin koirat Ossi ja Andy. Alku illasta käytiin hieman pidemmälllä metsälenkillä ja koirat malttoivat pysyä lähes koko illan rauhallisina..jopa kuusi pysyi pystyssä. :) Pyhäpäivät on käytetty tehokkaasti treenaamiseen ja kavereiden kanssa lenkkeilyyn. Tintti, Nasta ja Sälli ovat käyneet agi treeneissä Joulu- ja Tapaninpäivänä. Tintti treenasi melkoisen haastavaa rataa molempina päivinä, Nasta kontakteja ja keppejä, ja Sälli harjoitteli mutka putkea saaliin avulla ja puomin kontaktilla pötköttelyä.
Treenien jälkeen käytiin pellolla leikkimässä. Mukana olivat Sällin äiti Pipa, ja sisko Pimu sekä bc Nätt, schipperke Misy sekä tervu Halli..hauskaa oli ja vauhtia riitti.

Tänään oltiin Luukissa lenkillä Tessan ja kääkkä poikien Jerryn ja Milon kanssa. Nitti meinasi aluksi isotella pojille, mutta päätti jättää leikin sikseen kun päästin hinasta irti. :P Sällin mielestä varsinkin Milo oli hauska tyyppi, kenen kanssa kelpasi juosta hippaa pitkin metsiä..taisi Milokin olla samaa mieltä. :) Kiitokset Tessalle lenkistä.

Aaattoilta..
2179198.jpg
2179201.jpg
2179204.jpg

Sälli äitin ja siskon kanssa rälläämässä
2179231.jpg


Tyypit paimentaa isoa "pahaa" Halli sutta.. ;)
2179234.jpg

Tessan poikien kanssa lenkillä
2179247.jpg

Niitti ja Tessan korstot, Jerry ja Milo
2179241.jpg