Niin se vuosi taas vierähti ja eletään jo vuotta 2010. Loppu vuosi sujui ilman suurempia kommelluksia, onneksi. Tinttikin kuntoutui hiljalleen normaaliksi ja mystisen laihtumise syy jäi edelleen selvittämättä. Joulukuun puolessa välissä muutimme Tartossa omakotitaloon, BB-talo . Nyt on tilaa 130 neliön verran ja jopa kolmeen osaan aidattu piha. Kyllä kelpaa!

Näyttelyrintamalla loppu vuosi sujui varsin rauhallisesti. Tarton KV-näyttelystä jäivät CACIBit tällä kertaa Nastalla saamatta vaikka läheltä liippasikin, molempina päivinä tuloksena PN2. Myös messarissa kävimme Nastan kanssa pyörähtämässä ja sunnuntain PMV-näyttelyssä yllettiin jopa PN4 sijalle, hieno päätös siis tälle vuodelle näyttelyrintamalta. Niitti ei olekkaan Latvian näyttelyn jälkeen käynyt näyttelyssä ja aloittelee varsinaista "näyttelyuraansa" tämän vuoden puolella .  Myös Sällille pitäisi mennä se H hakemaan keväällä, liekkö saadaan ajella jonnekkin Ivaloon asti sitä kalastelemaan..ei meinaan jätkä ole oikein näyttely bc:n näköinen .

Niin ja sitten niistä kaiken maalilman treeneistä . Haku treenit ovat tällä hetkellä tauolla ja jatkuvat tammikuun alkupuolella. Agilitya on tietysti treenattu ahkerasti niin suomessa kuin virossakin. Suomessa olemme käyneet myös säännöllisesti SÄllin kanssa Seppo Savikon treeneissä Sporttikoirahallilla, ja kovasti olen treeneistä tykännyt. Joka kerta on saanut jotain uutta ajateltavaa ja käyttökelpoista, ja sehän se lienee ohjattujen treenien tarkoituskin. Sporttikoirahallilla olemme käyneet muutenkin treenaamassa silloin tällöin ja mikäs sen mukavampaa kun treenata siististi lämpimissä sisätiloissa. Sällistä on tullut jo varsin taitava agilitykoira, ohjauskuvioita se osaa varmastikkin jo enemmän kuin Tintti, ja lähes kaikki esteetkin alkavat olla hallussa. Keinu taitaa olla ainut este mitä ei olla tehty ollenkaan ja isot hypyt ovat saaneet myös vielä odottaa. Tintti ja Nasta ovat myös saaneet treenata molemmissa maissa ja pitäisikin katsella kumpaisellekkin muutamia kisoja keväälle. Tintti kävi Virossa epiksissä tehden hienon radan kahdella riman pudotuksella..aikakin taisi olla luokan nopein . Toko rintamalla "puhaltavat uudet tuulet" mutta niistä lisää myöhemmin .

 

Perhe on pahin