Noniin, eihän se kakkatauti pelkkään Sälliin jäänyt, seuraavaksi vuorossa olivat kääpiöt..ne aloittivat heti ma-ti välisenä yönä kun pääsin jo huokasemaan helpotuksesta Sällin kanssa. Kääpiöt selvisivät onneksi hieman lyhyemmällä sairastelulla kuin Sälli, Nastassa ei näkynyt suolen tyhjennys missään ulospäin mutta Niitti kuihtui melko nopeasti luurangon näköiseksi Otsan rypistys, mutta onneksi loppuviikon syöttökuuri tuotti tulosta ja näppärä näyttää taas entiseltään. Viime viikolla siis pidettiin taukoa jokseenkin kaikista treeneistä.

Lauantai sujui kätilöinnin merkeissä, kun Sällin tätipuoli Piina (Eyespy Olympia) aloitti synnytyksen kuin tilauksesta vasta la aamuna. Synnytys sujui todella hyvin ja maailmaan saatiin viisi Sällin serkkupuolta, kaksi narttua ja kolme urosta. Sunnuntaina suunnattiin kääpiöitten kanssa kohti Turun KV näyttelyä. Niitti oli tuomarin mieleen jai sai tulokseksi PEK1 KP VSP-pentu Kieli ulkona..on se vaan hieno miäs..tulevia näytelmiä odotellessa. Niitin sisko Vappu pärjäsi myös hienosti ollen PEK2 KP. Nasta oli ensimmäistä kertaa valio-luokassa ja tuloksena tällä kertaa EH..tuomarin mielestä Nastasta löytyi pelkkiä virheitä ja hieman raskaammat nartut olivat tuomarin mieleen tällä kertaa..Nauru No kotijoukoilta sain kommentiksi tuloksista, että Nastahan onkin viime vuoden voittaja, ja päiväys siis mennyt jo vanhaksi tämän vuoden puolella kun ollaan Nauru

Tintin kanssa oltiin maanantaina agin ratatreeneissä ja hienosti se pysyi jälleen lähdössä ohjaajan jännittelyistä huolimatta..nyt alkaa jo tuntua siltä, että saattaisi ihan oikeasti pysyä myös kisoissa siellä lähdössä. Niin ja pääsiväthän Nasta ja Sällikin treenaamaan agia ennen Tintin treenejä. Sälli treenasi jälleen eri ohjauskuvioita, pimeää putkikulmaa ja kontakteja. Nastalla ohjelmassa olivat kontaktit ja ne kepit... Nyt Nastan asenne keppejä kohtaan on jo hieman parempi. Ja jotta elämä ei muuttuisi liian mukavaksi niin Tintti aloitti oksentamisen ma-ti välisenä yönä..koko yöhän siinä meni ja puolet seuraavasta päivästäkin. Taisi kuitenkin olla kyseessä, joku muu kuin se ripulitauti, minkä muut koirat sairastivat viikkoa aikasemmin.. No, nyt on siis ollut Tintin vuoro olla treenitauolla tällä viikolla.

Sälli pääsi Tintin tottistreeneihin tiistaina ja torstaina treenasimme tokoa Niitin treenien jälkeen. Sälli on jatkanut sivulletuloharjoituksia sekä eri liikkeitä (istu, maahan) leikkimisen yhteydessä. Sivulle Sälli osaakin jo tulla hienosti ilman käsiapua. Myös Niitti harjoitteli omissa treeneissään sivulletuloja.  Silmänisku

Kaiken muun lisäksi on nautiskeltu ihanasta talvesta ja seikkailtu ahkerasti pitkin lähimetsiä ja peltoja. Cool Lisäilen kuvia, kun saan siirrettyä ne koneelle..