Aloitetaan nyt niin, että meille ei ikinä pitänyt tulla bc:tä..tai ei ainakaan piiitkään aikaan...eikä meille pitänyt tulla uutta koiraa ainakaan vähään aikaan..mutta mutta.. Niinhän siinä sitten kävi, että sattumusten kautta meille muutti viikko sitten pieni karvainen bordercollie lapsi nimeltä Sälli.. :)  Se, miksi Sälli muutti meille on pitkä juttu, mutta alkoi varmastikkin eräänä syyskuisena yönä kun autoin tuota pientä märkää ja (silloin) rotan näköistä koiralasta elämän alkutaipaleelle..tarinaa siis kerrakseen ;).

Sälli on nyt kuitenkin siis asunut meillä jo viikon verran ja kotiutunut erinomaisen hyvin. Muu lauma on ottanut tulokkaan hyvin vastaan; Tintti toimii idolina, Nasta pitää "hellapoliisin virkaa" ja kakarat ojennuksessa, ja Niitti on mitä parhain "isoveli". Sälli ja Niitti ovatkin varsinaiset ohukainen ja paksukainen yhdessä touhutessaan. :D  Sälli on osoittautunut varsin avoimeksi koiruudeksi ja kaikki uudet ihmiset ovat aivan ihania, mikä onkin todella hyvä asia hakua ajatellen ja tietysti muutenkin. Vieraita koiria on tavattu vasta muutamia mm. vanhempieni ja siskoni koirat sekä Sannan kooikerit. Niihin Sälli on suhtautunut uteliaasti mutta vielä hieman varovaisesti.

Muuten meidän arki on sujunut varsin tavanomaisesti treenaillen ja lenkkeillen. Nasta on treeni tauolla juoksujen takia, onneksi Nitti ei ole ainakaan toistaiseksi tajunnut juoksujen päälle. :)