No niinpä se viikonloppu vierähti mukavasti koiraharrastusten parissa, kerkesin sentään vähän ihmistenkin ilmoilla pyörähtää. Perjantaina työpaikan "urheilupäivän" merkeissä Upinniemen upseerikerholla ja lauantaina kaverin 30.v synttäreillä. Cool Muuten lauantai sujui varsin tehokkaasti agility kisoissa työskennellen..

Sunnuntaina heti aamusta suuntasimme Sällin kanssa silmät ristissä (ainakin ohjaajalla) hakutreeneihin Kivistöön. Tintti viettää edelleen sairaslomaa, joten Säpä tuuraa. Tällä kertaa tarkoituksena oli harjoitella hieman jo ukolle lähettämistä lyhyellä matkalla. Sälli merkkasi jälleen ukot jo varsin varhaisessa vaiheessa keskilinjalta, ja suuntasi määrätietoisesti kohti piiloa. Se päästettiin melkein piilolle, minkä jälkeen veimme sitä jonkin matkaa pois päin ja suoritimme lähetyksen. Kaksi ensimmäistä ukkoa sujui hinosti, mutta kolmannella alkoi pieni mies jo vähän väsyä lumessa rämpimisestä eikä oikein enää muistanut mihin suuntaan lähetyksestä pitikään lähteä ja mistä se haju tuli.. No tästä masentumatta, haimme hajua uudestaan ja kokeilimme uutta lähetystä ja kyllähän sekin ukko sieltä lopulta löytyi. Sälli selvästi myös hieman hämmentyi toimintatavan muutoksesta, mutta seuraavalla kerralla toiminee jo ongelmitta Silmänisku.

Hakutreenien jälkeen suuntasimme kiireen vilkkaa kohti KKK:n halllia ja agikisoja. Ensimmäiseltä radalla olimme aivan super hyviä ja teimme melkein nollanNauru, mutta koska melkein ei ole mukana niin tuloksena oli lopulta 5 vp kepeiltä.. Tällä kertaa Nasta kyllä haki kepit hyvin, mutta meni rytmissä sekaisin ja jätti keskeltä kepin välistä, kun minä niin innoissani rynnistin sen perään. Aikakin oli varsin hyvä n. -2..s vaikka korjasimme kepit alusta asti Cool. Toisella radalla pieni kääpiö veti Batman-vaihteen päälle ja kirjaimellisesti karkasi hansakasta..saanut vissiin Tintiltä taktisia vinkkejä.. Alku rata osuttiin oikeisiin esteisiin hirveästä hepuli kirmailusta huolimatta, keinulle tultaessa Nasta hyppäsi alas ennen kontaktia, kun oli niiiiin kiire ettei kerennyt odottaa keinun laskeutumista, ja lopulta koko homma kosahti keppeihin ja sen jälkeiseen esteeseen.. Kepeiltä tultiin taas keskeltä pois, tällä kertaa sen hepuli-kiireen vuoksi..ja lopulta keppejen jälkeen ohjaaja ohjasi lahjakkaasti väärälle hypylleNauru. No me emme jälleenkään pienistä masentuneet vaan jatkoimme radan yhtä vauhikkaasti ja virheettömästi maaliin asti..pääasia että molemmilla oli hauskaa, varsinkin koiralla.

Eilen kävimme agitreeneissä Nastan ja Säpän voimin. Sälli tuurasi Nastaa ja Nasta leikki Tinttiä sen treeneissä. Hienosti Sälli jaksoi keskittyä ja suoritti osiin jaetun radan pätkän (rimat edelleen maassa).

Tänään menemme Tintin kanssa antamaan verinäytettä, jos vaikka saisimme selville mikä toopea vaivaa. Aamulla kyllä näytti, että josko se sittenkin olisi alkanut hieman lihomaan?? toivottavasti..