Suomeen asettumis "ahdistus" alkaa helpottaa ja kalenteri täyttyä erinäisistä treeneistä, ratsastuksesta, töistä ym. Hyvinvoinnin edellytyshän on ehdottomasti tarpeeksi aktiviteetteja sisältävät päivät..koiratkin ovat takuulla samaa mieltä .

Sällin kanssa on pidetty nyt pientä kisataukoa ja yritetty keskittyä treenaamiseen. Viimeksi kisattiin Helatorstaina Janakkalassa. Radoista olisi voinut luulla kisaavansa, jossain muussakin luokassa kuin ykkösissä..melkoisen haastavaa rataa siis. Sälli kuitenkin yllätti positiivisesti ja selvisi hienosti molemmista radoista tuloksella 10vp. Ekalta radalta yksi rima ja lentokeinu??? toiselta jälleen yksi rima ja vika keppi. Kaikki muut paitsi keinu voidaan lukea ohjaajan mokiksi. Toisella radalla keinulle tultiin samalla tavalla kahden lähes suoran putken kautta kun ekallakin, mutta nyt Sävä oli kuulolla ja korjasi keinun hienosti. Ei voi kun ihmetellä, että mikä logiikka on laittaa ykkösiin vino lähestyminen keinulla ja suoraan kahden luukutus putken kautta..huh huh..

Agin lisäksi on päivittäin treenattu osia voittajan liikkeistä. Kaukojen tekniikkaa namilla, metallia kiertoina, tunnaria ja askelia. Metalli on ollut positiivinen yllätys, ahkeralla lelupalkkauksella se on alkanut olla mieluisa. Olen myös kokeillut muutaman kerran metallinoudon loppuosaa kokonaisena ja tuohan se..minä kun luulin sen olevan ongelma . Myös tunnari toimii hyvin, luovutus on vielä työn alla. Eiköhän ne voittajan liikkeet saada kisavalmiiksi loppu kesään mennessä .

Treenailun lisäksi on tietysti myös koko porukka muistettu uida ahkerasti, nauttia kesästä ja kasvattaa Nastan mahaa . Sälli on vihdoin myös keksinyt uimisen hauskuuden..se jaksaisi uida vaikka kuinka kauan. Ennen sen sentään sais pyydystettyä rannalta mutta nyt tehtävä on hieman haastavampi . Myös Niitti on alkanut uimaan tänä kesänä..sairaan hauskaa puuhaa se nyt ei Niitin mielestä ole, mutta tekeehän sitä.



 

Nastan toukat 43vrk

Mamma nauttii auringosta

 

Niitti melkein 3.v.. on se vaan komia..