Syksy onkin vierähtänyt jo varsin pitkälle ja päivitykset tyystin unohtuneet, ja tekosyitä siihen löytyy vaikka kuinka esim. n. kuukauden nettikatko, hirmuinen kiire ym.. Syksyn opiskelut ovat sujuneet varsin mallikkaasti, kaikki anatomian välitentit on läpäisty ja luurangot hallussa. Tämän vuoden puolella tutustutaan vielä liigesiin ja sitten onkin puoli vuotta paketissa..nopeasti se aika menee. Joululoma jälkeen on edessä neljä kuukautta tiukkaa opiskelua ja sitten onkin jo vuosi takana, ja enää muutama edessä .

Opiskelun, töiden ja edestakaisin laivailun lisäksi on arkeen mahtunut myös treenaamista, näyttelyitä ja kisoja. Sekä muutamia murheita. Pienimpiin murheisiin kuuluvat mm. auton renkaan puhkeaminen He-Tarto matkalla, onneksi päästiin Tartoon asti, sekä toimimaton netti ym. Suurempiin taas Tintin itsemurhayritys vetämällä omenan jumiin ruokatorveen, sekä mystinen sairastuminen. Laihtui jälleen mystisesti n.4kg eikä mistään veriarvoista tai kusinäytteestä jälleenkään löydy mitään selittävää... Nyt näyttäisi hiljalleen alkaneen taas lihoa, tai jos ei palaudu tällä viikolla, jotuuu ensi viikolla taas klinikalle tutkimuksiin. Ja lisää harmaita hiuksia on tietysti aiheuttanut Sälli-säheltäjä. Aikaisempi haava saatiin kunnialla kuntoon ja kerettiinkin jo n.kk  elellä täysipainoisesti, kunnes viime vkloppuna SÄlli onnistui repimään yhden takajalan varpaan lenkillä johonkin.. Nyt on sitten varpaassa n.1cm pituinen haava, tassu paketissa ja koira saikulla..plääh.. Jos nämä sattumukset nyt alkaisivat riittää tälle syksylle..

Mutta kuuluuhan meille tänne jotain hyvääkin. Opiskelijaelämä on varsin mukavaa ja mieltä piristävää . Treenirintamalla on keretty treenaamaan vaikka mitä. Haussa Sälli on tehnyt jo valmiita ukkoja 50m ja viimeksi täysin valmiin "radan", voi kuinka ylpeä olenkaan siitä. Tokossa/tottiksessa on treenattu paljon kaikkea uutta, mm.eteenmenoa ja jääviä liikkeitä, ja seuraaminen on alkanut mennä kivasti jakeluun. Myös Tinde on yllättänyt jäävillä liikkeillä. Agissa on jatkettu Säpän kanssa "puuttuvien" esteiden harjottelua, ohjauskuvioita ym. normia. Käytiinpä jopa pari viikkoa sitten Niina-Liina Linnan kurssillakin, ja sain taas paljon uutta ajateltavaa. Virossakin on saatu tungettua itsemme paikallisiin agitreeneihin. Treenit on nyt talvella koulun lämmitetyssä maneesissa, mikä on tietysti hieno homma, mutta maneesin pohja on harmillisen pehmeä. Hyvä homma kuitenkin, että pääsee edes vähän treenaamaan viikolla, ja vkloppuisin voikin taas treenailla SUomessa.

Näyttelyrintamallekkin kuuluu hyvää. Muutama viikko sitten kävimme Latviassa näyttelyssä ja Niitti teki totaali yllärin ollen ROP!! Nasta oli VSP ja niinpä siitä tuli LV MVA. Eivätkä edes olleet ainoat kääkät, vaan näyttelyssä oli yhteensä 6 kääkkää ja kaikki jopa suomalaisia. Nyt pitäisi sitten Niitille metsästää muutama serti lisää Latviasta ja Virosta, ja Nastalle niitä CACIBeja .  No katsotaan, josko vaikka tulevana vkloppuna kävisi tuuri..