Sunnuntain kisoissa, ensimmäisellä radalta, tehtiin Nastan kanssa upea nollarata ja jopa -10s ihanneajan alituksella, millä lohkesi luokkavoitto . Onhan sitä nollaa jo jokunen kisa yritettykkin vääntää mutta tällä kertaa kaikki osui nappiin kisa- ja treenitauosta huolimatta. Toisella radalla käskytin keinulla hieman liian kovasti, minkä seurauksena Nasta hyppäsi kesken keinua alas, suoritimme keinun uudestaan mutta kääpiö otti tästä kuitenkin hieman painetta ja karkasi edessä olevan puomin kontaktille.. Haki selv'sti hyvitystä karkaamalla suorittamaan, jotain mistä saa aina palkkaa ja kehuja. Hyllystä huolimatta myös toinen rata oli muuten hyvä. Pitänee siis muistaa pitää käskyt kurissa vaikka batman painaakin radalla "satalasissa"!.

Myös Tintti oli kilpailemassa ja teki todella hyviä ratoja. Ensimmäisellä radalla ohjaajalla oli hieman kiire ja sai hätiköinnillään kaksi käännös rimaa alas ja lopulta loppusuoralla väärään putkeen.. Toinen rata oli aivan sairaan hieno, olisi ollut täysi nolla, mutta neljänneksi viimeisenä olleen putken vääräpää veti harmillisesti koiraa, ja hyllyhän siitä napsahti. Molemmat radat olivat kokonaisuudessaa toimivia ja kasassa, lähdöt täydellisiä ilman nousevia kyynärpäitä pakkasesta huolimatta, sekä kepit ja kontaktit kohdallaan. Pitäisi siis varmaan vaan katsella tytöille muutamia kisoja keväälle ja tehdä muutama nolla lisää.

Sälli on tällä viikolla treenaillut lähinnä tokoa. La otettin pieni hakuilu piilottamalla kepo metsään ja hyvin toimi.  Ma Sälli kävi Rannikon Timolla hierottavana. Pientä jumia oli havaittavissa selän lihaksissa, mikä johtunee kuulemma lähinnä hurjasta vauhdista lajissa kuin lajissa. Timo myös totesi Sällin lihaksiston olevan riittävän kehittynyt isompien hyppyjen hypyttämiseen, joten treeniä siis kehiin. Ti ja ke ollaan tehty lähinnä pieniä toko-pätkiä hurjista pakkaslukemista johtuen. Lyhyitä pätkiä seuraamista ilman namin apua, toimii jo melko hyvin. Leluilla pitämisharjoituksia niin, että ote olisi tiukempi, toimii ajoitttain hyvin mutta välillä menee vähän säätämiseksi eikä malttaisi rauhottua pitämään. Paranee varmaankin oikea aikaisella palkkaamisella?? Lisäksi on tehty hieman "kaukkareita", jotka toimivat varsin mallikkaasti nyt kun herra tajusi seiso-käskynkin merkityksen.

Loppu viikolla edessä olisi vielä hieman tokoilua ja agiliitoa mm. Sporttihallilla.