Se lienee ollut tämän syksyn teema..itsensä voittaminen ja joululomalle selvityminen . Syksy oli opiskelujen puolesta varmasti rankin tähän mennessä, tenttejä kertyi yhteensä huimat 17kpl ja koulussa viihdyttiin vähintään 10h päivä. No onneksi se on nyt selätetty ja oleillaan Suomessa ansaitulla joululomalla. 

Toki syksyyn on mahtunut myös muita voittoja ja onnistumisia. Koulussa on ahertamisen lisäksi vierailemaan usemmalla sika-ja lypsytilalla, sekä harjoittelemaan lehmien rektaalisointia (pienestä se on kuulkaa eläinlääkärialkujen onni kiinni ). Näyttelyrintamalla Nasta otti Tarton KV näyttelystä hienosti viimeisen CACIBinsa saavuttaen C.I.B arvon  ja Niitti kävi LIettuassa nappamaassa LV CH ja BALT CH tittelit. Myös Ruuti on aloittanut näyttelyurensa voittaen itsensä kahdessa näyttelyssä ollen ROP BABY. Mielenkiinnolla odottelen kevään näyttelyitä pikku naperon kanssa. Eikä pidä unohtaa Ruutin iskän Eddyn toista Eestin SERTiä.

Kilpailurintamalla on ollut hieman hiljaista, johtuen Eestin huonosta kisatarjonnasta. Mutta asiaa paikattaneen nyt joululomalla sekä keväällä. Sälli pääsi onneksi joululahjaksi paimentamaan kärsittyään muutaman viikon treenitauosta omistajan tenttiahdistuksen vuoksi. Se on kuulkaa vakavaa hommaa, ei edes Sälli kerkeä naureskelemaan .

Seuraava kuukausi tullaan keskittymään lähes kokonaan akkujen lataamiseen ja treenailuun. Alla vielä kuva kooste menneestä syksystä.

 

Kyllä se rektalisointi on kuulkaa hauskaa puuhaa 

Nuutunut opiskelija kyselee neuvoja talviunille menosta..

Ruuti ekoissa missikisoissa

Komia Eddy oli Narvassa, PU1 SERT VSP!

C.I.B 

Niitti FI, EE, LV, LT BALT CH

Rauhallista Joulua kaikille!