Viikonloppu vierähti MM-karsintoja seuraillen ja koirien kanssa metsissä samoillen. Koissut ovat päässe myös lähes päivittäin uimaan läheiseen järveen. Tai oikeastaan ainut koira kuka oikeasti ui on Nasta, muut tyytyvät vain kahlailemaan ja riekkumaan rantavedessä.

Tänään päästiin taas pitkästä aikaa hakuilemaan. Sälille tehtiin kolme ukkoa kaistaleilla, 30m, 40m ja 50m keskilinjalta. Hajunhaku kaaressa, paluu keskilinjalle kaarea pitkin ja lähetys suoraan. No problem, kaikki ukot löytyivät suorilla pistoilla ja vauhdilla. Tällä kertaa nakkien lisäksi ukoilla oli myös purkkikoiranruokaa ja Sälli olisi viihtynyt ukolla vaikka kuinka pitkään nuolemassa kuppeja, hyvä niin. Cool Myös Tintti pääsi tänään mukaan tekemään motivaatiotreenin. Kaksi ukkoa kaistaleilla, ensimmäinen ukko huuteli piilolle lähtiessään, Tintti vietiin hetkeksi pois ja tuotiin takaisin keskilinjalle. Vire oli selvästi kohdillaan ja Tintti upposi vauhdilla metsään ja löysi ukon suoralla pistolla. Mutta mitä ihmettä, jätti nakit ukolle kesken palkkauksen ja lähti palaamaan keskilinjalle. Ukon huhuiluista palasi takasin, meni ukon eteen maahan ja haukahti kerran??? minkä jälkeen jatkoi evästämistä. Toisella ukolla lähti yhtä loistavasti etsimään kuin edellä ja löysi ukon. Tällä kertaa kävi ukon eteen maahan, mietti taas haukkumista pöhisten??? ukon kehuessa ja alkaessa palkata jätti ukon ja palasi keskilinajalle. Lähetin uudestaan eikä meinannut lähteä kun oli sitä mieltä, että se löytyi jo. Höh, ja uusi lähetys, palasi ukolle ja aterioi loppuun. Olisikohan ilmaisutreenit voineet sotkea pienen toopen pään vai mistä ihmeestä nyt tuulee?? motivaatio etsimiseen tuntui olevan kohdillaan mutta ukon ja herkkujen jättäminen oi kyllä uusi juttu..hmm..

Lopuksi Sälli sai vielä tehdä esineruutua. Vietiin ruutuun yhdessä villasukka, ensin 30m ja sitten 40m. Molemmilla kerroilla löytyi ja palautui ongelmitta. Hyvä Säpä!!!! Hymy