Asunnon osalta asia on aika lailla selvä ja muutamme siis Masalasta Masalaan Cool. Uusi asunto on pienempi kuin nykyinen mutta siinä on aivan ihana piha ja syrjäinen sijainti. Se on luhtitalon alakerta ja koko taloyhtiön syrjäisin pääty, sopii meille. Asunnon molemmilla puolilla on piha, etupiha on jo valmiiksi aidattu ja takapihankin saa itse aidata. Pihoilta löytyy myös, jos jonkin moista istutusta; erilaisia kukkasia, omenapuu, raparperia, mansikkaa ja mustaviinimarjapensaita Kieli ulkona. Toivottavasti päästäisiin muuttamaan jo heti elokuun alussa ettei tarvitsisi sinne loppuun saakka odotella.. Mikään muu asia ei sitten olekkaan selvinnyt..Tarto pitää edelleen jännityksessä..aargh..

Sitten treeneihin. Viikonloppuna emme tainneet kummemmin treenaílla, vaan keskityimme lenkkeilyyn ja rentoutumiseen. Sunnuntaina kävin Karjaan näyttelyssä katsomassa että miltä tuon bc:n "kuuluisi" näyttää...ja öö..onhan se "melkein" ihan saman näköinen kun nuo näyttelyversiot Nauru. Maanantaina treenailtiin agilitya. Tintti sai harjotella tiukkoja käännöksiä ja keppejen avokulmaa... Kylläpä se olikin vaikeaa yrittää kääntyä suoranputken jälkeen hyppyjen välistä 90 asteen kulmaa..useamman toiston jälkeen sekin saatiin onnistumaan. Muuten treenit olivat ihan ok. Kontaktit tällä kertaa suoria ja hyviä. Keppejen avokulmakin onnistui hienosti melko kaukaa lähettämällä kun laitettiin siiveke avustamaan sisäänmenossa. Nasta teki muutaman kontakti treenin..on se kumma että ne kontaktit toimii aina treeneissä mutta kisoissa ovat toisinaan hukuksissa.. Sälli vasta palaili sairaslomalta, joten sai tehdä "hyppytreeniä" viuhkanmuodossa olevilla hypyillä, joissa rimat maassa sekä muutaman putken. Lopuksi kokeilin muistaako se vinokeppejä, jotka se on muutaman kerran tehnyt verkkojen kanssa kuudella kepillä... Tällä kertaa ei ollut verkkoja, mutta mitä ihmettä, muutaman kokeilun jälkeen Sälli yllättäen tajusi/muisti miten ne suoritetaan ja meni täysin ilman avustusta kuuden kepin vinokepitYllättynyt ja molemmilta puolilta vielä.. ei voi taas kun ihmetellä tuon pienen koiran oppimiskykyä..kyllä tuli taas huomattua se "pieni" ero bc:n ja dobberin oppimisessa..

Eilen oli vuorossa lyhyet tokoilut Sällille. Aloitin tunnarilla, mikä ei ehkä ollut kovin viisasta koska koira oli varsin virtaisan oloinen..sen seurauksena se toi kaksi kertaa väärän kapulan, minkä jälkeen helpotin harjotusta siirtämällä omaa kapulaa kauemmas muista. Tämän jälkeen oma kapula palautui ongelmitta, joten otin myös parikertaa niin, että oma kapula on muitten seassa ja nyt sekin onnistui hyvin. Pitänee siis muistaa ehkä hieman purkaa koiraa ennen tunnaritreeniä. Teimme myös muutamia sivulletuloja, käännöksiä ja 1-2 askeleen seuraamisia, hyvin meni. Lopuksi eteentuloja lyhyellä matkalla ilman käsiapua, no problems.

Tänään illalla vuorossa onkin jälleen agitreenit ja samalla aijon nakittaa jonkun "onnettoman" haukuttavaksi niin saadaan treenattua niitä ilmasujakin Silmänisku

 1247726390_img-d41d8cd98f00b204e9800998e