Päivät pitenevät ja kesä lähestyy onneksi, on tässä talvessa ollutkin kestämistä. Tartossa aurinko paistaa päivittäin ja lumet sulavat suorastaa silmissä, myös tulvat alkavat olla sen mukaiset..olisi pitänyt ostaa kanootti focuksen sijaan . Ainakin toistaiseksi tulvavedet ovat pysyneet poissa kellarista...

Kevään myötä myös kesäsuunnitelmat ovat tulleet ajankohtaisiksi, työkuviot alkavat olla selvät..tuleva kesä ahkeroidaan "vain" kahdessa työpaikassa tällä kertaa . Työn lisäksi kesään on suunniteltu melkoisen monet kilpailut, muutamat näyttelyt ja tietysti ne kääpiön pennut..eihän siihen sitten muuta tarvitakkaan .

Viime kuussa käytiin Suomessa Päivi Vanhapellolla tutkituttamassa tulevan pentueen isän Eddyn (Päiksekiir Ermes) silmät ja polvet terveiksi, naimalupa siis kunnossa ja nyt vaan odotellaan Nastan juoksuja. Eddy viettu vklopun meidän lauman matkassa ja eipä voi muuta sanoa, kun että sen pojan luonne on kultaa. Aivan mahtava tyyppi! Eddya ei haitannut Niitin isottelut, ei eläinlääkärikäynnit tai majapaikan 5 muuta urosta. Ja eikä se Eddy nyt ulkoisestikkaan, mikään ihan pöllön näköinen ole . Kultarinteen Räjähde pentuetta siis odotellessa..

Helmikuussa käytiin myös pyörähtämässä Latvian puolella, Niitistä ja Vapusta (MM`s My Loyal Star) molemmista LV CH. Lähiaikoina olisi tarkoitus matkata myös Liettuaan kokeilemaan onneaan .

Kisapuolella on nyt ollut hiljaista. Viikon päästä mennään kokeilemaan paikallisia agikisoja ja sen jälkeen kisaillaan vasta huhtikuussa Suomessa. Agia on treenattu viikoittain, mutta huonon pohjan vuoksi ne on lähinnä sellaisia ylläpitäviä treenejä.. Onneksi kohta pääsee ulos. Tokossa on kärsitty pienoisesta motivaatiopulasta...ei enää jaksaisi hinkata niitä AVOn liikkeitä.. Mutta kisakalentereita katsellessa on se treenikipinäkin alkanut taas purra. Nyt on ollut hyvää aikaa muuttaa joitakin liikkeitä mm. luoksetulo suoraan sivulle, luoksetulon pysäytys käsimerkille ja noudonluovutus sivulla. Luoksetula ja pysäytys ovat jo valmiita mutta nouto vielä työn alla. Tuo kyllä kapulan hienosti sivulle, mutta vaatii vielä vahvistusta jotta muistaisi kisoissakin.. Kevään AVO-kisat on jo kalenterissa ja VOIn liikkeet osina työnalla . Kyllä se siitä taas lähtee.


Nuoripari, Eddy ja Nasta

Nasta, Niitti ja Eddy, kyllä ne pojatkin mahtuu samaan sänkyyn ;)

hulinaa..