No nyt pitäisi kyllä tosissaan ryhdistäytyä tämän kirjoittelun kanssa eikä vaan aina voivotella, että ei tule kirjoiteltua.. Eipä sitä tahdo oikein enää muistaakkaan, mitä viime viikkoina on tapahtunut, mutta tärkeimmät ovat lienee tapahtuneet eilen Silmänisku.  Eilen olimme meinaan KKK:n järjestämissä agilitykilpailuissa ja Tintillä oli todellinen tulikoe edessä.. Tinttihän ei ole pysynyt kisoissa lähdössä mies muistiin ja viimeiset puoli vuotta onkin pidetty kisataukoa ja treenattu sitä lähtöä..ja nyt viimein työ tuotti tulosta ja Tintti pysyi lähdössä !!! vielä molemmilla radoilla vaikka ohjaaja oli ensimmäisellä radalla suorastaan kauhuissaan Nauru Ensimmäinen rata oli muutenkin todella hyvä ja hallittu, muutaman riman sain putoamaan omalla sähläämisellä ja kepeiltä Tintti tuli ulos kesken, mitä ei kyllä ole tehnyt aikohin. Kaikki kontaktit otettiin asiallisesti ja korvat olivat matkassa koko radan, on se vaan hieno toope. Toisella radalla Tintti pysyi lähdössä vielä ensimmäistäkin rataa paremmin ja palautti käskystä kyynerpäätkin maahan ennen "tule" käskyä. Muuten se rata hajosi jo toiselle hypylle, mikä oli rengas ja jostain syystä Tintti livahti renkaan vierestä..liekkö takana ollut puomi veti?? Rata ei ollut kovin sujuva ja tuloksena hylly, mutta kepit ja kaikki kontaktit otettiin ongelmitta, joten olihan siinäkin paljon hyvää.

Myös Nasta oli eilen kilpailemassa. Ensimmäisellä radalla taisi häkeltyä vieraasta ympäristöstä ja karkasi heti ensimmäisen hypyn jälkeen katsomaan maalin tullutta koiraa...Yllättynyt Oli siinä radassa paljon hyvääkin, mutta onhan sitä parempiakin tehty. Toisella radalla otti kiellon heti toisena olleelta pussilta ja kolmantena olevalta keinulta?? Myöhemmin videolta katsottuna näytti siltä, että vedätin hieman liikaa ko. esteille ja mietimme myös, että NAsta tuntuu reagoivan minun jännitykseen niin että ei uskalla irrota.. Muuten rata oli todella hyvä ja nopea, ja tuloksena alussa saatu 10vp. Nyt pitää vaan saada molemmille koirille lisää kisoja, että saan oman jännityksen kuriin enkä pilaa sillä suorituksia. 

Tintin kanssa on myös aktivoiduttu taas tokon/tottiksen treenaamisessa ja hyvinhän se toimii pienen tauon jälkeen. Myös Sälli on jatkanut tokon treenaamista. Agilityssa uutena asiana Sällille on alettu opettaa keppien sisäänmenoa kahdella kepillä. Se tajusi jo muutaman toiston jälkeen, mikä on homman idea. Nyt vaan pitää alkaa hiljalleen vaikeuttamaan sisäänmeno kulmaa. Niin ja ollaanhan me tietysti käyty hakuilemassakin. Tintille pakkaset ovat tuottaneet viime aikoina ongelmia eikä se mm. haluisi ilmaista maaten vaan on alkanut lähennellä "ukkoa" haukkuessaan..  Niinpä olemme joutuneet helpottamaan ilmaisuja ihan lyhyiksi sarjoiksi, jotta koiruus pysyy nahoissaa. Sälli on jo hienosti tajunnut hakutreenien idean ja löytää ukoan hajun jo melko pitkänkin matkan päästäNauru

Eipä voi taas muuta todeta, kun että on meillä hienoja koiruuksia. Silmänisku