Viikot ovat vierähtäneet vauhdilla tenttikirjojen parissa, mutta nyt vihdoin ollaan Suomessa "kesälomalla". Vimeaikojen tärkeimpiä tapahtumia lienee Nastan valtavan hienot kisaradat muutama viikko takaperin. Nolliahan sieltä ei tullut mutta sairaan nopeita ja hienoja ratoja noin niinkun muuten. Kaikki virheet taisivat tulla kontakteilta , mikä ei nyt niin sairaan hienoa ole. Mutta vauhti oli päätä huimaavaa ja kepitkin haettiin aivan itse. Neljän radan tuloksina 10vp -9.65 sija 4, 10vp -14.55 sija 4, hyl, ja 5vp -15.18 sija 4. Nasta on nyt juoksutauolla, mutta kontaktit laitetaan kuntoon heti kun juoksun loppuu ja sitten alkaa se nollajahti .

Sällin kanssa on treenailtu tokoa raippiksessa ja vähän agiakin. Parin viikon päässä olevia tokokisoja varten on harjoiteltu käskityksiä, ja viilattu pilkkua aloliikkeitten kanssa. Seuraamisiin haetaan tällä hetkellä virtaa ja fiilistä muutaman askeleen nostatustreeneillä. Aloliikkeitten ohessa on myös keskitytty korkeampien luokkin liikkeisiin. Ei me nyt siellä aloluokassa aiota koko kesää keikkua .

Eilen käytiin Riihimäellä treenailemassa Ritun ja Sallan kanssa. Aluksi tokoa, seuraamisen nostatus ja paikkatreeniä, ruutua, luoksetulosta pysäytyksiä sekä käskytyksellä muutama paikallamakuun alotus. Hyvin toimi . Tokoilujen jälkeen päätettiin vielä tehdä lähimetsään esineruutu. Ruutu oli n.5m leveä ja n.30m syvä. Jätimme koirat ruudun laitaan kiinni tallomisen ajaksi. Jätimme ruutuun takakulmiin ja keskelle yhteensä kolme esinettä, sekä kaksi esinettä keskemmälle ruutua. Ilman kummempia näyttämisiä, hain Sällin ja lähetin ruudun oikeaa reunaa. Tyyppi upposi satalasissa suoraan kulmaan ja palautti sieltä hanskan. Tein vielä kaksi lähetystä ja molemmilla kerroilla Sälli upposi suoraan ruudun takaosaan ja palautti sieltä esineet. Loistava ukko . Nyt pitäisi vaan muistaa treenailla näitä esinteitäkin aina välillä vaikka hyvällä mallilla jo tuntuvatkin olevan.

 

 

[[split]]