Joulu on jo ovella, mutta missä se joulu-fiilis piileksii?? Viime päivät on kulunu varsin tehokkaasti kaupoissa juostessa ja töissä ahertaessa, ja olo sen mukainen...huoh. Ehkä se huomenna jostain tulee ja yllättää :).
Viime vkloppuna ahkeroitiin agilityn merkeissä ja hakutreeneissä. Sonja oli taas kehittänyt varsin haastavan radan meille tarkoituksena saada ohjaaja liikkumaan paremmin "koiran edellä" ja omaa paikkaa tehokkaammin etsien. Hyvät oli taas treenit ja Tinttikin varsin loistava. Sällikin pääsi harjottelemaan suoraa putkea ja kontakteja.

Sunnuntaina oltiin Oittaalla hakutreeneissä raunioradalla. Treenit pidettiin tällä kertaa poikkeuksellisesti radalla, jotta päästiin harjoittelemaan mahdollisimman erilaisia umpipiiloja. Tintti olikin tällä kertaa varsinainen super koira, nenä toimi loistavasti tuulettomasta säästä huolimatta ja ukot nousivat kertaheitolla!! Ilmeisesti hieman haasteellinen ympäristö hidasti toopen vauhtia sen verran että kerkesi nenäänsäkkin käyttää, metsässä kun Tintti intoutuu toisinaan painelemaan "sata lasissa". Toivottavasti nenä jää nyt päälle ja toimii myös joulun jälkeen metsässä. :)

No me rauhoitumme nyt muutaman päivän joulurauhaan..sikäli kun "pojat" sellaista meille antavat. :)

 Yksi viime treenien radoista..ihan itse piirrettynä :P
2169320.jpg

Pojat näyttää esimerkkiä joulun vietosta...

2169303.jpg
2169304.jpg

2169296.jpg