Tartossa kevät jo pitkällä vaikka Suomessa lunta taitaa vielä riittää, yksi plussa piste opiskelupaikan valinnalle .  Muutamina päivinä takatalvi on vielä yrittänyt saada otetta mutta turhaan, maa on ollu lumeton jo usemman viikon ja eilen löytyivät ensimmäiset leskenlehdet. Tulevalle viikolle on jo luvattu +16 asteen terassikelejä. Keväiset ilmat onneksi hieman helpottaa tätä viimeisten opiskelukuukausien ahdistusta, sitä viimeistä laivamatkaa kohti pohjoista odotellaan jo kuin kuuta nousevaa.

Karvakorvat voivat entiseen malliin, eli hyvin. Ruuti juoksi jo ensimmäiset juoksut ja täytti 9kk, pääsee siis aikuisten naisten missiluokkiin eli täältä tullaan junnuluokat. Pentuluokissa kerettiin käydä kuudessa näyttelyssä. Viimeinen esiintyminen oli viikko sitten Rakveressa, tuomisina ROP-pentu kera hienon arvostelun. Aika hieno pikku Ruuti. Ruuti on myös kevään myötä osoittanut olevansa varsin näppärä pieni agility koiran alku, vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei ainakaan puutu.

 

Sälli metsästelee agissa viimeistä nousunollaa, mikä tuntuukin olevan varsin tiukassa. Jospa se huhtikuussa irtoaisi Tallinan kisoista. Ihan on hotellireissu tiedossa, ihan kun ois isommatkin urheilujuhlat . Tokossa on jo kilpailut katottuna, vielä kun uskaltaisi ilmottautua. Voittajan muut liikkeet sujuu jo varsin mallikkaasti mutta kaukoissa on vielä epäselvyyksiä. Ohjaaja varmaan tekee jotain pakkoliikkeitä aina maasta-seisomaan noustessa ja koira parka ei tiedä mitä pitäisi tehdä. Pitänee laittaa ohjaaja katsomaan peilistä huitomistaan ja kokeilla sitten uusiksi.

 

"helppoo ku heinän teko", tuumaa Sävä

 

Pitihän sitä nyt kevään kunniaksi ottaa kaikista vielä oikeen posekuvat...kukaan ei varmasti arvaa kuka mahtoi olla vaikein kuvattava...

...maailman turhinta homma, jos Sälliltä kysytään


Nipsu 3,5v

Nasta 5.5 v