Sinne se meni vuosi 2011 ja mielenkiinnolla suuntaamme vuoteen 2012 . Vuosi alkoi ainakin mukavasti pikku pakkasella ja auringonpaisteella, ehkä se enteilisi hyvää. 

Tämä viikko on kulunut ahkerasti treenaten, mites muutenkaan . Maanantaina treenailtiin agilitya Ruokosten kanssa. Teemana kontaktit ja eihän niissä nyt mitään ongelmaa ole ollutkaan. Kiinnitettiin huomiota siihen, että koirat pysyisivät kontaktilla myös vedätyksessä kun oma liike jatkuu. Sälliä "piinattiin" myös keppien avokulmalla, kun sillä on vähän tapana livahtaa tokaan väliin. Apuna olleen ohjurin kanssa homma lähtikin sujumaan ihan kivasti.  Yhteenvetona ihan ok treenit, ohjaaja tosin sai satinkutia vastakäsistä, mitä on alkanut viljelemään ihan ilman ajatusta. Pienillä uhkailuilla saatiin ne pysymään poissa ja saavat luvan pysyä myös jatkossa. Sälli kyllä kääntyy ilman niitäkin, kun kääntää vaan ohjauksen sinne minne on menossa. 

Keskiviikkona käytiin kokeilemassa Olarissa uutta hallia, Satulinnaa. Hallilla oli rata valmiina, ratapiirros oli napsahtanut etukäteen sähköpostiin ja paikanpäällä päästiin siis suoraan asiaan. Rata oli mukavan menevä olematta kuitenkaan helppo. Muutamaan kohtaan kokeiltiin päällejuoksua ja ne tuottivat hieman päänvaivaa, mutta kohdatkin olivat melko vaikeita. Kokonaisuudessaan hyvät treenit ja ehdottomana plussana hienot persjätöt ja keppien avokulmat . Kepeillä apuna tosin pullo toisen kepin kohdalla, mutta taisi siitä viime treenistä jotain jäädä päähän. Lopuksi myös Ruuti pääsi vähän hurjastelemaan kentälle. Pikku Batman osaa jo hienosti ampua putkeen melko pitkästäkin matkasta ja kiertää siivekkeitä. Myös puomin kontakti alkaa hahmottua .

Torstaina ja tänään on treenailtu tokoa Ritva Räppääjän kanssa . Yhteenvetona treeneistä, että oikeaan suuntaan ollaan menossa . Eniten hiottavaa keksittiin seuraamisesta. Sälli tykkää kovasti vähän keulia seuraamisen ekoilla askelilla sekä askelissa. Nyt lähdettiin sitä sitten muokkaamaan muuttamalla omaa askellusta reippaammaksi seuraamisen alussa ja pohdittiin myös käskytyksen muuttamista. Treeniä treeniä. Hurjan paljon motivoimempaa tuo treenaaminen kun ei tartte kaikkea yksinään pohtia ja saa vähän palautettakin. Onneksi Suomilomaa on vielä jäljellä 


Onnea vuodelle 2012!!