Hui kuinka se aika meneekään nopeasti, tämän viikon jälkeen olemme majailleet Tartossa jo kuukauden ja opinnotkin ovat pyörähtäneet vauhdilla käyntiin. Luennoista saa yllättävän hyvin selvää vaikka ne ovatkin viron kielellä..riippunee toki myös luennoitsijan ulosannista.. Paras luennoistija on ehdottomasti anatomian kurssilla..ja onhan se anatomia ehdottomasti mielenkiintoisin kurssi tällä hetkellä. Vajaan kahden viikon päästä pitäisikin jo pystyä vastailemaan suullisessa tentissä kaula-, selkärangan ja hännän eri luita, jaiks .

Treenirintamallakin olemme nyt taas aktivoituneet. Viime vkloppu meni Suomessa agilityn parissa, olipas mukavaa parin viikon tauon jälkeen. Perjantaina treenailtiin tottista ja agia, ja lauantaina kilpailin Tintin kanssa agilityssa. Tintti toimi super hienosti , viikon totaali lomailusta huolimatta (oli suomessa hermolomalla  ). Ensimmäiseltä radalta 15vp, yksi rima ja keinulta ylös- ja alasmenon kontaktit....keinulla olin itse jäljessä ja rääkäsin paniikinomaisesti koiran mennessä keinulle ja sehän näkyi heti korvien häviämisenä. Toiselta radalta hylly väärältä esteeltä ja ihan itse huonosti ohjattu. Muuten rata oli hieno ja muistettiin ottaa se keinukin tällä kertaa . Tintti pysyi erittäin hyin molemmilla radoilla lähdössä, mihin tietysti olen todella tyytyväinen kisatauon jälkeen ja kun kyseessä oli kuitenkin varsin isot kisat. Nyt Tintti jäi vielä toistaiseksi Suomeen ja jatkamme treenailua ensi viikolla, kun menen kotiin käymään. Kisoja siis vaan katselemaan .

Sälli on treenaillut viime ja tällä viikolla lähes joka aamu tottis- ja tokoliikkeitä. Viime vkloppuna opetin SÄllille uutena asiana hypyn, minkä se nyt osaa suorittaa käskystä. Seuraamiseen olemme nyt myös panostaneet ja olen alkanut rakentaa sitä "lauman" ja naksun avulla, hyvin tuntuu lähteneen homma toimimaan. Myös noutoja, liikkeestä maahanjäämistä, ruutua, merkkiä ja tunnaria on tullut harjoteltua...eli lähes kaikkea . Nyt kun vielä löydettäisiin sopiva maasto esineruudulle ja päästäisiin treenailemaan hakua ja agia niin alkaisi taas treenikuviot olla kunnossa.

Nastan piti myös kisata vkloppuna mutta alkoi ontumaan perjantaina, joten jäi kisat väliin. Arkoo edelleen aamuisin toista etujalkaa, mutta luulen sen kuitenkin olevan vaan joku revähdys joka varmastikkin paranee levolla..hope so.