Pääsykokeet lähestyvät hurjaa vauhtia eikä aikaa tunnu juurikaan jäävän muuhun kuin työssäkäyntiin, lukemiseen ja tietysti koirien treenaamiseen..

Kuluneen kuukauden aikana Nasta on päässyt starttaamaan kilpailu-uran oikein kunnolla ja takana on jopa 6kpl virallisia startteja sekä kaksi epävirallista. Nasta on napsinut useamman 5vp tuloksen mutta nollat ovat jääneet vielä odottamaan tulevaisuuteen hienoista radoista huolimatta. Aluksi kisoissa ongelmaksi muodostui kepit, joita Nasta ei muka "kerennyt" suorittamaan kaikessa vauhdin hurmassa..sitten kun kepit saatiin kuntoon alkoivat A:n kontaktit paukahdella.. Lopulta keksittiin kontaktivirheiden johtuvan ohjaajan erilaisesta sijoittumisesta kisoissa kuin treeneissä.. No nyt kun sekin ongelma on ratkaistu niin Nasta päätti aloittaa juoksun ja jää siis tauolle..sellaista se elämä on noitten narttujen kanssa..

Kääkät ovat kerenneet pyörähtää myös Someron ryhmänäyttelyssä tässä välissä. Tuomarina oli tiukkaakin tiukempi Kari Salminen, jolta Niitti sai H:n suuresta koosta. Mittasi sen kyllä 32cm korkeeksi, mutta koska on junnu ja jo nyt ylärajoilla niin H napsahti. Nasta pärjäsi hienosti ollen VAL ERI1 PN2 ja sais siis luokkavoitosta ensimmäisen FinnSg kiinnityksensä.Cool

Sälli on jatkanut ahkerasti kaiken mahdollisen treenaamistaNauru. Agilityssa on nyt lähinnä tehty lyhyitä radan pätkiä rimat maassa ja vahvistettu puomin kontaktia. TOKOssa uutena asiana olen opettanut Säpälle merkin..se osaakin kohta kaikki korkeampien luokkin liikkeet mutta ALO-luokan liikkeet on vielä opettelematta..heh.. Ja haussa olemme edelleen jatkaneet hajunhakuja sekä hieman pidentäneet lähetysmatkaa. Ukot tuntuvatkin löytyvän tasaisen varmasti ja intoakin löytyy vaikka muille jakaa..ei meinaa pieni mies pysyä ollenkaan nahoissaan kun pääsee ukkoja etsimään.

Tintin kanssa aloittelemme kisaputkea tulevana vkloppuna, ja pelkästään toukokuun puolelle kertyykin peräti 8 virallista starttia sekä muutama epävirallinen. Kisa tuntumaa onkin haettu jo muutamasta epiksestä ja hyvin tuntuu toimivan ja pysyvän lähdössä. Ekoista epiksistä saatiin jopa historiallinen 5vp tulos Silmänisku. Nyt vaan pitäisi saada vielä ohjaajan pää pysymään kasassa siellä kisoissa.. Agin lisäksi Tinde on treenaillut ahkerasti tietysti sitä tottista ja TOKOa...jos vaikka kesällä uskaltautuisi siihen BH-kokeeseen.. Myös haku tuntuu nyt tauon jälkeen luistavan erittäin hyvin, motivaatio on kohdallaan.